Настан: Smart Learning For Increased Productivity

На 13 јуни, со почеток во 10:00 часот во Платинум 1 сала, DoubleTree by Hilton ќе се одржи настанот „Smart Learning for Increased Productivity – The Journey of Lean Six Sigma Implementation“.

Во текот на изминатата година, Smart Learning Factory – Skopje, со поддршка на Активноста на УСАИД Партнерства за економски раст, организираше обуки за Lean Six Sigma пристапот и негово спроведување наменетo за компании од различни индустрии за да ја подобри нивната продуктивност и оперативната ефикасност на производниот процес.

На настанот ќе бидат презентирани целта и активностите на Smart Learning Factory – Skopje, придобивките од обуката и можностите за идни проекти за зголемување на продуктивноста. Дополнително, присутните ќе се запознаат со директните придобивки од спроведувањето на Lean Six Sigma и постигнатата трансформацијата во производните процеси од самите компании учесници на обуките.

Придружете ни се да го прославиме напредокот, достигнувањата на нашите учесници, оствариме нови партнерства и заедно да ги истражиме придобивките од Lean Six Sigma.

Ве молиме пријавете го вашето присуство со потврден одговор на следнава адреса: learningfactory@mf.edu.mk


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *